Afwegingen rond sensoren

Denk mee over sensoren in de stad!

Beperkte plekken beschikbaar

Over Afwegingen rond sensoren

De stad hangt vol met sensoren zoals camera’s, geluidsmeters en verkeertellers. De gemeente Amsterdam gebruikt deze sensoren om de stad veilig, schoon en leefbaar te houden. Daarbij is de privacy van haar inwoners heel belangrijk. Daarom werkt de gemeente aan duidelijke richtlijnen over de inzet van sensoren. Om dat goed te doen, vragen we de mening van bewoners over dit onderwerp.

We nodigen u van harte uit mee te denken. Daarvoor organiseren we bijeenkomsten. Daar kunt u in gesprek met de gemeente en met mede-Amsterdammers over sensoren op straat. We vragen u om ideeën, om ons te laten weten wat u belangrijk vindt. En welke rol u van de gemeente verwacht. Uw ideeën gebruiken we om ons beleid beter te maken. En om te checken of we aandacht geven aan de juiste zaken. We zorgen voor een goede open sfeer. En we verzorgen lunch.

Deze sessie is geschikt voor mensen zonder voorkennis over camera’s en sensoren. Als je veel van het onderwerp weet, is de sessie van 8 december 16u - 18u passender.

Details 

Dinsdag 6 december 

12:00 - 14:15 uur

OBA Nieuw-West (Slotermeerlaan 103E, in gebouw De Honingraat)


Organisatie 

Gemeente Amsterdam